Kogaion

Cea mai pură apă pentru Pharma & Biotech

Kogaion proiectează și construiește sisteme complexe de producție, stocare și distribuție a apei purificate pentru industria farmaceutică.

În decembrie 2022, Kogaion a fost integrată în grupul de companii RAP și a devenit o companie RAPTronic Process Engineering.

baraLP2

Odată cu integrarea în grupul RAP, Kogaion completează capacitățile tehnice și întărește poziția pe piață a RAP Tronic Process Engineering.

RAP Tronic, ca una dintre principalele companii ale Grupului RAP, oferă servicii complete de inginerie a proceselor, caracterizate prin management integrat de proiect și un grad ridicat de soluții personalizate. Cu o abordare sinergică a competențelor tehnice și a know-how-ului, acest parteneriat va deschide noi oportunități atât în dezvoltarea, cât și în implementarea de echipamente și tehnologii de proces pentru medii de producție curate.

Principalele domenii de activitate sunt în industria farmaceutică, alimentară, chimică și a băuturilor.

Raptronic PE este capabil să furnizeze atât skid-uri de proiectare sanitară generală pentru industria alimentară, băuturilor și apei, cât și proiectarea și/sau fabricarea de:

  • Stații de pretratare a apei
  • Skid-uri osmoză inversă
  • Sisteme de electrodeionizare
  • Sisteme de tratare, stocare și recirculare a apei purificate
  • Sisteme CIP avansate
  • Automatizare conformă CFR21


În timp ce RAP Tronic își întărește poziția de furnizor lider în domeniul său de specialitate, Kogaion își menține funcționalitatea legală și continuă să ofere soluții de înaltă performanță și o gamă mai largă de capabilități tehnice.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro