De ce RAPTronic ?

Pasionați de project management și inginerie de proces din 1992

RAPTronic este parte din RAP Group și aderă la aceleași principii sănătoase de creștere și funcționare. În 1992, RAP Tronic a început activitatea prin producerea echipamentelor destinate industriei alimentare, urmând ca în anul 1996 să continue cu serviciile de proiectare, furnizare, instalare și automatizare a liniilor de producție.

baraLP

Abordare multidisciplinară

Fiecare membru al echipei RAPTronic Process Engineering este un exemplu de implicare și spirit inovator. Suntem implicați, creativi și pasionați, întrebându-ne tot timpul: Ce funcționează? Ce ar putea fi îmbunătățit? Ce am învățat și putem aplica mai departe?

Ce ne definește

Suntem hotărâți să impactăm industriile și comunitățile globale vizate prin inovație și excelență

Dezvoltăm și integrăm soluții de inginerie.

Oferim management și implementare eficientă a proiectelor.

Acționăm cu pasiune și integritate

Încurajăm inițiativa și învățarea continuă

Inovăm și simplificăm

Punem preț pe performanță

Încurajăm comunicarea deschisă

welding
elementLP3

Management de proiect și ingineria proceselor în sinergie

Know-how

Credem în performanță prin inovare, prin urmare procesul nostru de învățare nu se oprește niciodată. Cu peste 30 de ani de experiență și mii de proiecte în industriile curate, avem abilitățile potrivite pentru a rezolva fiecare provocare.

Rezultate

Prioritizarea nevoilor clienților noștri ne determină succesul. Parteneriatul este mentalitatea noastră: expertiză, soluții personalizate, responsabilitate deplină.

Flexibilitate

Învățăm din proiectele pe care le-ai livrăm și de a avea constant noștri. De aceea, nu este mai ușor să înțelegem provocările unei noi sarcini și să nu adaptăm specifice ale beneficiarului în ceea ce privește nevoile soluțiilor tehnice, termenii de livrare, personalizare și costuri.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro