Servicii

Servicii de management
de proiect și inginerie de proces
la cheie

Dezvoltăm echipamente și tehnologii de proces inovative pentru mediile curate de producție precum industria alimentară, a băuturilor și chimică.

RAP Tronic este alături de partenerii săi în fiecare etapă a proiectului, de la concept la execuție.

baraLP2

Proiectare echipamente personalizate

Dezvoltăm și livrăm echipamente pentru etape diverse ale procesului de producție. Împreună cu partenerii noștri dezvoltăm soluția optimă de echipament pentru fiecare provocare. Competențele noastre de proiectare sunt: proiectare completă a fabricii, proiectare de amplasament 2D și 3D, desene tehnice specializate, diagrame de funcționare și circuite electro-pneumatice. Împreună cu RAP Steel Production construim cele mai diverse echipamente pe care apoi le integrăm în procesele clienților noștri.

Sisteme de utilități tehnologice

Inginerii și tehnicienii noștri cu experiență oferă soluții pentru sistemele de utilități, conexiuni electrice și izolație.

Managementul proiectelor industriale

Managerii noștri de proiect certificați lucrează eficient și personalizat, aproape de toți partenerii proiectului, interni și externi. Montăm și punem în funcțiune sistemele dezvoltate împreună cu partenerii noștri.

Procese automatizate

Împreună cu RAP Systems oferim sisteme de automatizare care abordează diferite grade de complexitate. Soluțiile noastre end-to-end se bazează pe arhitecturi Siemens sau Allen Bradley/Rockwell.

Inginerie de proces

Întreaga noastră echipă de ingineri și tehnicieni este certificată © EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group) sau se află în curs de certificare. Inginerii RAP Tronic și partenerii noștri externi au competențele necesare pentru a ghida clienții către cea mai bună soluție de inginerie de proces din diverse industrii. Avem experiență în furnizarea de know-how pentru industria alimentară, a băuturilor și chimică.

Relocări echipamente

Ne ocupăm de relocarea complexă a sistemelor de producție în industriile curate, oriunde în lume. Scopul nostru este de a minimiza timpul de nefuncționare în timpul procesului. Implementăm îmbunătățiri ale procesului de producție și îmbunătățim siguranța operațională și a produsului la standarde noi în vigoare.

astet single

Avem experiență în industrii variate

În 30 de ani de activitate, am adăugat în portofoliul nostru clienți din multiple industrii, fiecare dintre aceștia cu provocări specifice și standarde înalte de calitate.

RAP Tronic Process Engineering este alături de partenerii săi, disponibili pentru a interveni în fiecare etapă a proiectului, de la concept până la execuție.

Industria alimentară și a băuturilor

Înțelegem în detaliu procesele industriei alimentare și a băuturilor și oferim servicii complete pentru un proces eficient de producție, de la transferul și gestiunea materiilor prime, până la automatizarea și controlul proceselor la cele mai înalte standarde de igienă. Am acumulat experiență în segmente precum producția de ciocolată, biscuiți, gumă, cafea, lactate, băuturi răcoritoare, solubile, bere, apă, pet-food.

Industria chimică și a produselor de îngrijire și de curățenie

Fie că este vorba despre aditivi industriali sau producția de produse finite, precum și produse de îngrijire și produse de curățenie, putem adresa cu profesionalism nevoi specifice de business.

Industria farmaceutică

Pentru ca echipamentele mari să funcționeze în industria farmaceutică, toată infrastructura rețelei de aprovizionare și sistemele de automatizare de înaltă calitate trebuie să fie pe deplin funcționale. Cunoaștem sistemul și fabricăm componentele.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro